Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet jo yli 25 vuoden kokemuksella!

Kattosillat, tikkaat ja muut kattoturvatuotteet Seinäjoelta

Etelä-Pohjanmaalla Kourutyö Oy myy ja asentaa kattoturvatuotteet. Kattoturvatuotteet tulevat kotimaiselta laadukkaalta valmistajalta, Lapuan Piristeel Oy:ltä. Tutustu valikoimaan täällä ja värivaihtoehtoihin täällä.

Seinätikkaat

Kotimaiset seinätikkaat valmistetaan kuumasinkitystä tai alusinkitystä 1,25*25*45 mm ovaaliteräsputkesta, jotka pulverimaalataan Ruukin värikartan mukaisiin sävyihin. Tikkaita on saatavilla seuraavissa pituuksissa: 90 cm, 120 cm, 180 cm, 270 cm, 330 cm, 420 cm. Pituuksia voidaan yhdistellä, jolloin löytyy jokaiseen rakennukseen sopivat seinätikkaat. Seinätikkaisiin on saatavana kiipeilyeste sekä korkeisiin rakennuksiin tarvittava nousukisko.

Kattotikkaat

Kattotikkaissa käytetään samaa perusrunkoa kuin seinätikkaissa. Näihin saadaan kaikille kattotyypeille sopivat korokejalat.

Kattosillat

Kattosilta mahdollistaa huoltokohteille kävelyn turvalliseksi katolla. Kattosilta valmistetaan 1,25 mm paksuisesta sinkitystä tai alusinkitystä teräksestä ja ne voidaan pulverimaalata Ruukin värikartan mukaisiin sävyihin. Kattosilta on tukeva, kestävä ja hyvin lunta läpäisevä. Sillan pituus on 300 cm ja sen käyntileveys on 35 cm. Kattosillalle löytyy omat kiinnikkeet kaikille kattotyypeille.

Hätäpoistumistikkaat ja sivutanko

Hätäpoistumistikkaat asennetaan sellaisiin varauloskäytäviin joiden ikkunan alareunan tai parvekkeen korkeus maasta on yli 3,5 m. Perusrunko hätäpoistumistikkaissa on sama kuin seinätikkaissa, mutta turvatikkaan asennussarjan avulla siitä saadaan tehtyä hätäpoistumistikas. Jos haluat huomaamattomat hätäpoistumistikkaat, niin silloin valintasi on PP-tuotteen aukaistava hätäpoistumistikas. Tuotevalikoimaan kuuluu myös sivutanko joka mahdollistaa sivuttaisen siirtymisen seinällä.

Lumiesteet

Lumieste asennetaan katolle kantavan rakenteen kohdalle. Lumieste nimensä mukaisesti estää lumen valumisen ja sitä tulisikin käyttää sellaisissa kohdissa, joissa on vaaran lumen putoaminen ihmisen tai omaisuuden päälle. Lumiesteessä on kaksi päällekkäistä putkea (halkaisija 32 mm, ainevahvuus 1,25 mm), jotka sijoitetaan maksimissaan 120 cm:n etäisyydelle toisistaan olevista lumiestekiinnikkeistä. Lumiesteitä on saatavana kaikille kattotyypeille, maalattuna Ruukin värikartan mukaisilla väreillä.

Takuu asennukselle

Tarjoamme 3 vuoden takuun asennustyöllemme. Voit lukea takuusta tarkemmin täältä. Kysy rohkeasti tarjousta palveluistamme jo tänään! Voit soittaa tai jättää viestin.

Ota yhteyttä!