Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet jo yli 25 vuoden kokemuksella!

Sadevesijärjestelmät ja syöksytorvet Seinäjoelta

Kestävät ja huolella valmistetut, kotimaiset sadevesijärjestelmät saat Kourutyö Oy:ltä Seinäjoelta. Myymme ja asennamme tuotteita Etelä-Pohjanmaalla. Sadevesijärjestelmämme tulevat Lapuan Piristeel Oy:ltä, joka valmistaa tunnetusti laadukkaita tuotteita. Tutustu tuotevalikoimaan ja värivaihtoehtoihin.

Kanttinen sadevesijärjestelmä

Kanttinen sadevesijärjestelmä käsittää räystään molemmin puolin asennetut pinnoitetut vesikourut ja niihin liitettävistä syöksytorvista. Syöksytorvien avulla vesi johdetaan hallitusti maassa oleviin sadevesikaivoihin.

Kanttista vesikourua on saatavilla 125 mm(5") ja 150mm (6") levyisenä.

Syöksytorveen kuuluvat: lähtökappale, ylämutka, välimutka, torvi ja kaksiosainen torven kiinnike. Syöksytorveen on saatavilla kasteluveden talteenottoon erikoisosa: "ryöstäjä".

Puolipyöreä sadevesijärjestelmä

Puolipyöreään sadevesijärjestelmään kuuluvat räystäälle asennettava vesikouru ja siihen liitettävistä syöksytorvista. Syöksytorvien avulla vesi johdetaan hallitusti maassa oleviin sadevesikaivoihin.

Puolipyöreää vesikourua on saatavilla 125 mm(5") ja 150 mm(6") levyisenä.

Syöksytorveen kuuluvat: lähtökappale, ylämutka, välimutka, torvi ja kaksiosainen torven kiinnike. Pyöreää syöksytorvea on saatavilla halkaisijaltaan 100 mm, 125 mm ja 150 levyisenä. Syöksytorveen on saatavilla erikoisosia kuten kasteluveden talteenottoon erikoisosa: "ryöstäjä", Y-haara suppilo: "ratti" ja panssariputki.

Kiinnitys

Kanttinen ja puolipyöreä vesikouru asennetaan joko sisä- tai ulkopuolisella koukulla. Sisäkoukkuun kuuluvat kourun sisälle tuleva koukku ja tukilanka, jotka jäävät piiloon. Ulkopuolinen koukku tulee kourun ulkopuolelle ja jää näkyviin.

Sisäpuolinen kiinnitys kestää lumikuormaa paremmin, mutta vesikouru on vaikeampi puhdistaa. Ulkopuolinen kiinnitys helpottaa puhdistustyötä. 5 mm:ä paksu koukku on ihanteellinen kourun kestävyyden varmistamiseksi. Kouruun tulevat kulmat tehdään aina paikan päällä, jolloin kulmaan tulee ainoastaan yksi sauma.

Takuu asennukselle

Tarjoamme 3 vuoden takuun asennustyöllemme. Voit lukea takuusta tarkemmin täältä. Kysy rohkeasti tarjousta palveluistamme jo tänään! Voit soittaa tai jättää viestin.

Ota yhteyttä!