Kattosillat

Asennamme kattosillat kaikille katoille omakotitaloista teollisuushalleihin.

Ota yhteyttä

Kattosilta takaa turvallisen kulun katolla

Kattosilta on varustettu liukastumisesteillä ja se mahdollistaa turvallisen käynnin katon huoltokohteille, kuten savupiipulle. Kattosilta on tukeva, pitkäikäinen ja läpäisee hyvin lunta. Kattosillalle löytyy omat kattokiinnikkeet kaikille yleisimmille kattotyypeille.

Kattosillat ovat läpikäyneet vaativat testit ja ovat laadultaan erittäin korkealuokkaisia. Markki-kattosillat ovat CE-merkittyjä. Kattosiltoihin on lisäksi saatavilla erilaisia turvavarusteita. 

Olemme myös valtuutettu Pisko kattoturvatuotteiden turvatarkastaja.

Kattosillat kaikille katoille

Asennamme kattosillat moniin kohteisiin. Omilla henkilönostimilla pystymme asentamaan turvallisesti ja kustannustehokkaasti jopa 18 metrin korkeuteen. Kattosiltoja on saatavana pulverimaalattuna. Kattosiltojen värivaihtoehdot ovat vaalea harmaa RR 21, harmaa RR 22, tumma harmaa RR 23, punainen RR 29, tiilenpunainen RR 750, Havunvihreä RR 11, tumma ruskea RR 32 ja musta RR 33. Kattosiltoja on saatavilla myös muissa RR- ja RAL-sävyissä.

Kattosillat

TURVALLISESTI KATOLLA

Kattosillat valmistetaan kuumasinkitystä teräksestä. Valmistamme ja asennamme kattosiltoja niin omakotitalojen kuin isompien kohteiden katoille. 

  • Kattosillan materiaali 1,25 mm Zn
  • Kiinnikkeiden materiaali 2,5 mm Zn

Kattosillan käyntileveys

  • 350 mm

Kattosillan pituus

  • 3000 mm

Turvavarusteet kattosiltaan

Kattosilta tulee varustaa turvakiskolla tai vähintään 1100 mm korkealla avokaiteella, jos talo on yli kaksikerroksinen ja katon jyrkkyys on 1:1,5 tai jyrkempi. Turvaköyden kiinnitykseen lappeella tehtävissä huoltotöissä käytetään Markki-vaakakiskoa tai köysikiinnikettä. Köysikiinnike sopii katoille, joille turvakiskon asennus ei ole tarkoituksenmukaista.

Vaakakiskojärjestelmä

TURVALLISESTI KATOLLA

Markkinoiden ainut vaakakiskojärjestelmä, jonka suunnittelussa on otettu huomioon käytön mahdollisuus molempiin suuntiin vaunumuotoilun ansioista. Testattu ja CE-merkitty EN 516 standardin luokan 2 vaatimusten mukaisesti.

Köysikiinnike

TURVALLISESTI KATOLLA

 Köysikiinnike on turvaköyden kiinteä kiinnityspiste. Köysikiinnike mahdollistaa turvallisen etenemisen kohtisuoraan alaspäin pitkän turvaköyden avulla.

Kysy lisätietoja

Yhteystiedot