Valmistamme ja asennamme rännit, kourut ja syöksytorvet mittojen mukaan. Saatavilla useita värivaihtoehtoja. 

Ota yhteyttä

Kaunis ja kestävä sadevesijärjestelmä moneen kohteeseen

Myymme ja asennamme laadukkaat kotimaiset teräksiset Pural- pinnoitteiset sadevesijärjestelmät. Tuotteet valmistamme aina mittojen mukaan. Käytössämme on kolme autossa mukana kulkevaa laadukasta nykyaikaista tehdastekoista kourukonetta, joilla voimme tehdä saumatonta puolipyöreää 125 ja 150 mm leveää sekä kantikasta 125 mm leveää vesikourua paikanpäällä työkohteessa. Näin vältytään turhilta jatkoskohdilta vesikouruissa ja saadaan kauniimpi lopputulos. 

Rännit ja sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmät valmistetaan kotimaisista raaka-aineista SSAB:n GreenCoat Pural RWS -materiaalista. Pural RWS -pinnoitteen etuja ovat erinomainen korroosionkestävyys, hyvä taivutettavuus, hyvä ulkonäön kestävyys, likaa hylkivyys ja helppo puhtaanapito. Omilla henkilönostimilla pystymme asentamaan tuotteet turvallisesti ja kustannustehokkaasti jopa 18 metrin korkeuteen.

Vakiovärit sadevesijärjestelmille ovat valkoinen RR 20, tumma harmaa RR 23, tumma ruskea RR 32 ja musta RR 33. Sadevesijärjestelmiä on saatavilla myös muissa RR sävyissä.

Pyöreä sadevesijärjestelmä

SULAVA MUOTOILU

Pyöreä sadevesijärjestelmä sopii moneen kohteeseen. 

Kourujen läpimitat

  • 125 mm
  • 150 mm

Syöksytorvien halkaisijat

  • 100 mm
  • 120 mm
  • 150 mm

Kantikas sadevesijärjestelmä

JYKEVÄÄ ILMETTÄ RÄNNEIHIN

Kantikas sadevesijärjestelmä antaa jykevää ilmettä rakennukseen kuin rakennukseen. 

Kourujen läpimitat

  • 125 mm
  • 150 mm

Syöksytorven mitat

  • 75 x 100 mm

Tuotetoimitukset

TARVITSEMASI KOURUT JA TARVIKKEET

Sadevesijärjestelmät voit ostaa meiltä myös tarvikkeena Seinäjoen Konekadulta tai halutessasi voimme toimittaa tuotteet myös perille kohteeseesi.

Vesiset puhdistusputket

VESI POIS KATOLTA

Myymme myös Kouruset Oy:n Vesiset-tuotemerkin tyylikkäät ja tehokkaat parvekeveden poistojärjestelmät ja syöksytorvien puhdistusputket.

Kysy lisätietoja

Yhteystiedot